Storhamar Yngres har ansatt utviklingsleder for ungdomshockey

Etter en lang og god prosess styrker Storhamar Yngres administrasjonen og har ansatt Anders Johansen Kolbuholen som utviklingsleder for ungdom (U14-U16, JU16).

«Kolba» har, etter at han ga seg som spiller i 2002, bygget opp lang erfaring som trener på forskjellige nivåer. Han har, med unntak av noen få sesonger, trent lag i Storhamar Yngres hele veien fra U8 og opp til juniorlagene.

I 2014-15 sesongen var han også assistenttrener på a-laget.

De siste årene har han vært hovedtrener for klubbens 2009-årgang fra U8 til U12. Anders fikk også med seg 130 kamper for a-laget med Norgesmesterskap både på junior- og seniornivå som spiller. Denne sesongen deltok han i verdiutvalget og var med på å utforme den gule og blå tråden som er klubbens nye verdidokument.

Daglig leder Pål Morken er godt fornøyd med nyervervelsen.

– Vi hadde mange gode søkere og har vært i gjennom en grundig prosess for å finne rett mann. Vi har gode erfaringer med Anders gjennom nesten 20 år som trener i klubben og er sikre på at han vil takle rollen som leder for ungdomslagene på en god måte.

Kolbuholen gleder seg til å bytte beite og kommer inn i jobben meget motivert.

– Jeg har lenge hatt en drøm om å jobbe med hockey på heltid og var aldri i tvil om at jeg skulle søke når klubben utlyste stillingen. Nå gleder jeg meg til å bli enda bedre kjent og etablere et godt samarbeid med trenerne i ungdomshockey´n.

Det var over 30 søkere på stillingen, men det var Anders som trakk det lengste strået. Han starter i jobben i august, men er allerede i gang med å gjøre seg kjent med spillerne på U14-U16, samt JU16.