Storhamarlånet

Nå går Storhamar Yngres og SpareBank 1 Finans Østlandet sammen

Sammen lanserer vi Storhamarlånet for deg som har hjerte for klubben. Velges Storhamarlånet når du skal kjøpe ny- eller bruktbil og har behov for billån sparer du 1.500 kroner på etableringsgebyret og Storhamar får 1.500 kroner uten noen ekstra kostnad for deg. Du kan også flytte ditt eksisterende billån til SpareBank 1 Finans Østlandet om du har det hos noen andre. Gjør du det vil også klubben få 1.500 kroner.

Hvordan fungerer det?

Om du eller noen du kjenner er i fasen for å bytte bil og har behov for billån håper vi du velger å bruke Storhamarlånet. Her ser du hvordan du går frem for å få Storhamarlånet:

Nytt billån

Du søke via denne lenken og fylle ut søknadsskjema. SpareBank 1 Finans Østlandet vil gjennomføre en kredittsjekk og ta kontakt med deg. Når søknaden innvilges og du har funnet bilen du ønsker å kjøpe signerer du lånedokumentene og lånet utbetales. Storhamar får utbetalt 1.500 kroner. SpareBank 1 Finans Østlandet har en av landes beste renter på billån allerede fra 20 % egenkapital.

Priseksempel: nom fra 2.60%, eff fra 4.12%, 35% EK, 150.000 o/5 år. Kostn: 15.959,- Tot: 165.959,-

Flytte ditt eksisterende billån

Om du ønsker å flytte ditt eksisterende billån bruker du denne lenken (https://www.sparebank1.no/nb/ostlandet/privat/lan/bil-bat-og-andre-kjoretoy/billan/flytte-billan.html). Etter du har sendt inn søknaden gjør du følgende:

  • Send en e-post til bil@sb1fo.no og sier du ønsker å bruke Storhamarlånet
  • Skriver at du ønsker å støtte Storhamar Ishockey Yngres
  • Navnet ditt og fødselsdato så vi finner igjen søknaden din

SpareBank 1 Finans Østlandet vil kredittvurdere deg og om alt er i orden flytte billånet ditt. Når lånet er registrert ferdig flyttet vil Storhamar Ishockey Yngres motta 1.500 kroner.

For at SpareBank 1 Finans Østlandet skal flytte lånet ditt må lånet være på over 100.000 kroner, du kan ikke ha hatt lånet i mer enn 4 år og renten baseres på din nåværende rente.

Priseksempel: nom fra 2,95 %, eff fra 5,15 %, 35 % EK, 150.000 kr o/5 år. Kostnad kr 16.595, totalt kr 166.595,-

Vi trenger hjelp til å spre budskapet

Fortell gjerne om denne muligheten til å støtte klubben til venner, familie og øvrig omgangskrets. Jo flere lån som tas opp og som flyttes jo mer penger får vi klubbkassa.

Informasjon fra SpareBank 1 Finans Østlandet

Vi er opptatt av bærekraftige lokalsamfunn, og idretten er en viktig bærebjelke for oss der vi bor. Vi blir stolte når laget vårt vinner kamper og gjør det bra i serien, og vi kjenner litt på det når det ikke går så bra. Det er viktig for topplagene at det gror godt i bredden. Ikke noe er bedre enn at en lokal spiller går stegene og lykkes i eliten i egen klubb. Derfor er vi opptatt av en blomstrende breddeidrett der det er plass til alle.

Hvorfor kan jeg bare støtte Storhamar?

I en testfase har vi valgt å samarbeide med Storhamar. Dette er så vi kan ha tett dialog med klubbene så vi kan finne ut av eventuelle tekniske utfordringer. Blir dette godt mottatt vil vi utvide så du kan støtte enhver forening eller lag som er registrert i frivillighetsregistret i løpet av 2022.